Start literaire leesclub, met verdieping

donderdag 10 januari 2019 15:58

Blik op Zeewolde- Van 28 januari tot en met 3 februari vindt de allereerste landelijke Week van de Leesclub plaats. In die week een nieuwe literaire leesclub, op initiatief van Stichting Senia, de landelijke organisatie van leesclubs. Het gaat om een literaire leesclub met verdieping. Senia werkt samen met bibliotheek. De informatieve oprichtingsbijeenkomst is op vrijdagavond 25 januari en luidt het begin van de Week van de Leesclub in.

Doel van deze week is om het lezen te stimuleren, deelnemen in een leesclub helpt daarbij. Bovendien is het een ideale gelegenheid om mensen met dezelfde interesses te ontmoeten.

Tijdens de oprichtingsbijeenkomst geeft een medewerker van Senia uitleg over de werkwijze en de literatuurlijst. De bijeenkomst is geheel vrijblijvend, na de informatieronde en kennismaking met andere belangstellenden kunt u ervoor kiezen om mee te doen.  Aanvang van de bijeenkomst is 19.00 uur, in de bibliotheek aan de Kerkstraat 2. Aanmelden peter.moes@senia.nl, of info@senia.nl

verhinderd maar wel belangstelling, meld dit bij info@senia.nl. Kijk voor meer informatie ook op www.senia.nl.