Start GlasDraad glasvezelcampagne in buitengebied

donderdag 14 maart 2019 10:08

Blik op Zeewolde- Op dinsdag 19 maart start GlasDraad Flevoland officieel de campagne in het buitengebied van de Flevoland. De kick off is bij  De Meeuwenhoeve, Meeuwenweg 28 in Lelystad (
18.30 – 20.30 uur). GlasDraad en bestuurders van de provincie en gemeente en LTO Noord Flevoland praten belangstellenden bij over de campagne en de aanpak. Ook wordt tijdens deze bijeenkomst de planning bekend gemaakt.

Alle bewoners krijgen binnenkort een uitnodiging voor informatieavonden in de buurt. De bewoners van het buitengebied zullen midden April een informatiepakket over de glasvezelcampagne ontvangen.   Glasdraad heeft meerdere vraagbundelingen succesvol afgerond en duizenden huishoudens en bedrijven in buitengebieden aangesloten op een glasvezelnetwerk.

GlasDraad BV is opgericht met de ambitie om bewoners en ondernemers in het buitengebied van Nederland toegang te geven tot het supersnelle, betrouwbare én betaalbare glasvezelnetwerk. In totaal gaat het om circa 1.900 huishoudens en bedrijven in het buitengebied van Flevoland. Alle bewoners ontvangen hetzelfde aanbod.

Als 50% voor de uiterste inschrijfdatum (17 juni 2019) zich aanmeldt voor glasvezel, krijgt de aanleg van het netwerk een ‘go’.