Spreekuur ‘Verken je talent’ bij De Basisz

donderdag 11 januari 2018 09:38

Vanaf dinsdag 16 januari is Renate van Ittersum van Welzijn Zeewolde wekelijks aanwezig in De Basisz. Zij houdt spreekuur in de  koffiekamer voor inwoners van Zeewolde die interesse hebben meer uit zichzelf te halen. Renate noemt deze spreekuren: ontwikkeluren van talenten. ‘We gaan graag met mensen in gesprek die vrijwilligerswerk willen doen, maar nog niet precies weten wat bij hen past.  Of misschien zijn er mensen met een heel goed idee voor Zeewolde; ook daar kunnen we zeker over praten.’ Welzijn Zeewolde vindt het belangrijk inwoners op te zoeken en organiseert daarom ook graag spreekuren buiten hun eigen pand, de Meermin.

De keus voor De Basisz werd gemaakt omdat het publiek in het leer-werkbedrijf zeer gemêleerd is waardoor er hopelijk veel ontmoetingen plaats zullen vinden. De Basisz is blij met de samenwerking: ‘Een drempel wegnemen om zo te zorgen dat nog meer mensen ontdekken waar hun talenten liggen, dat is natuurlijk fantastisch.’, zegt Tim van Ophem, manager van het leer-werkbedrijf.

 Het eerste spreekuur vindt plaats op dinsdag 16 januari van 10 tot 11 uur in De Basisz, Mast 35, Zeewolde (naast de Formido)