Spetterend Fashionevent in Winkelhaven

zaterdag 28 september 2019 16:48

Blik op Zeewolde- Vandaag werd voorde derde keer  in het winkelcentrum een Fashionevent gehouden. De weersvoorspellingen zagen er in eerste instantie slecht uit, maar uiteindelijk was het tijdens de showtijden lekker droog en scheen zelfs de zon. De collecties spetterden van de Streetcatwalk af.

Tekst loopt door onder de foto

Meer dan 30 modellen liepen over de streetcatwalk, die door de Torenstraat en Raadhuisstraat was neergelegd. De modellen showden niet alleen de nieuwste collecties dames- en herenmode, ook lingerie en nachtkleding.

De collecties varieerden van chique en stijlvol, tot stoer en sportief. “Eigenlijk kun je voor elk kleedmoment wel slagen in Zeewolde. Ik winkel hier dan ook graag. Overzichtelijk, vriendelijk en lekker dichtbij” aldus een van de bezoekers.

Jouw Bloemist verzorgde de aankleding langs de rode loper. Mooie herfstboeketten zorgde voor extra kleur en sfeer in het centrum.  Daarnaast stonden vijf stoere Mercedes G-klasse auto’s opgesteld. 4×4 Flevond werkte graag mee aan het evenement. Een DJ in een vintage Volkswagen bus zorgde voor swingende muziek

De organisatie van het Fashionevent was in handen van de VCZ, Vereniging Centrumondernemers Zeewolde.