Solovoorstelling Kees van der Zwaard over alzheimer ‘Alzh…..en zo’

dinsdag 5 september 2017 15:44

Kees van der Zwaard speelt op 22 september in Open Haven  de voorstelling ‘Alzh….enzo’. Hij doet dat op uitnodiging van de gezamenlijke kerken van de Open Haven en het Alzheimer Café.  Kees van der Zwaard is theatermaker, hij speelde tot nu toe in tien zelfgeschreven solovoorstellingen. ‘Alzh….en zo’ is zijn meeste recente. De kerken organiseren vaker een avond waarin een maatschappelijk thema centraal staat.

Kees van der Zwaard presenteert in zijn gevoelige, realistische en ook humoristische voorstelling, wat dementie betekent voor alle betrokkenen. Hij neemt zijn publiek op respectvolle wijze mee op de zoektocht naar herkenning, begrip en draagkracht. De voorstelling duurt een uur. Nadien is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan over de voorstelling. De dementheek( uitleenboeken met dementie als thema) is aanwezig.

Inloop vanaf  19.30 uur.  Ontvangst met koffie en thee. Aanvang van de voorstelling 20.00 uur. Een vrijwillige bijdrage aan de voorstelling wordt op prijs gesteld.