Smakelijk programma Kok Experience

donderdag 5 maart 2020 12:30

Blik op Zeewolde- Kok Experience, hét leisure centrum van Harderwijk en omstreken, heeft de agenda weer goed gevuld met super leuke evenementen aankomende periode. De Kok Experience agenda. * Donderdag 12 maart Beer & Burger Night met de film Bloodshot. Een gezellige avond met je vrienden, broers of vader, een bioscoopticket, portie bitterballen in de pauze, twee Heineken biertjes en na afloop van de een heerlijke Kok CinemaxX burger

  • Zaterdag 4 april Dinershow met een liveoptreden van Jeroen van der Boom en een 10-gangen amuse diner in onze eventzaal. Tickets zijn verkrijgbaar bij de receptie van Kok Experience.
  • Zondag 12 en maandag 13 april een Paasbrunch. De kinderen kunnen tijdens de brunch spelen in het speelparadijs, disco dansen met Koko & Kiki, geschminkt worden, een rondje rijden in de Kok eXpress (de kindertrein) en deelnemen aan onze activiteiten. De Paashaas komt ook gezellig langs!
  • Maandag 27 april Koningsdag zijn wij vanaf 14.00 uur geopend.
  • Zondag 10 mei Moederdagbrunch.
  • Zaterdag 1 en zondag 2 augustus André Rieu op het witte doek. Zaterdag is de voorstelling in combinatie met een diner. Op zondag is de voorstelling in combinatie met een High Wine arrangement of diner.

Meer informatie over onze agenda: www.kokexperience.nl/agenda

Naast de evenementen is Kok Experience iedere dag geopend om te komen spelen in het in- en outdoor speelparadijs, een spel te lasergamen in de lasergame arena, te ontsnappen uit de escaperoom, een filmpje te pakken in onze bioscoop Kok CinemaxX of een hapje te eten in ons restaurant.