‘Selfish’ nieuwe single Julia van Bergen

maandag 12 maart 2018 12:12

Blik op Zeewolde- Op de dag van de release van ‘Selfish’ de nieuwe single van Julia van Bergen, bereikte deze al direct de #32 plaats op de iTunes Pop Charts in Nederland. Julia is in Nederland  bekend als de winnares van het Junior Song Festival in 2014 waarna ze ons land in Malta mocht vertegenwoordigen bij het Junior Eurovisie Songfestival. Sindsdien heeft Julia drie solo singles uitgebracht, was te zien in verschillende televisieshows en trad op in het land.

Ook op social media was ze in toenemende mate actief. Onlangs deed zij mee aan The Voice of Holland en bracht het met een geweldige uitvoering van Dua Lipa’s ‘be the one’ tot de knock-outs. Haar deelname veroorzaakte, ook op social media, een enorme groei van haar aanhang. Inmiddels heeft ze meer dan 38.000 abonnees op Youtube en ruim 117.000 volgers op Instagram.

Na The Voice ging Julia zich focussen op het schrijven van een feelgood popnummer. Ze liet zich hierbij inspireren door artiesten als Zara Larson en Dua Lipa. Julia’s nieuwe single ‘Selfish’ toont haar vocale kwaliteiten en internationale potentie. Tegelijkertijd laat ze met de tekst en het concept van dit nummer zien dat ze volwassen is geworden. Het nummer heeft een modern, eigentijds geluid en het heeft een lekker zomers tintje. Perfect om te draaien in de auto, in een club of op het strand.

De nieuwe single is geschreven en geproduceerd door het populaire duo Alawn (werkt met Flo Rida, Snoop Dogg, Gucci Mane) en Taylor Jones (werkt met Liam Ferrari, Tyron Hapi, Justin Prime, Mastiksoul).  Julia vloog onlangs naar London om samen met dit team dit nummer en nog 3 andere nummers op te nemen. Dus 2018 belooft een mooi jaar te worden voor Julia.

Volg Julia:
www.instagram.com/juliavanbergen
www.youtube.com/user/juliavanbergen1
www.facebook.com/xJuliavanBergen/
www.twitter.com/xJuliavanBergen