Saturday Night Fever bij BeachBios

maandag 10 september 2018 13:15

Blik op Zeewolde- Op zaterdag 15 september kun je buiten op het Woldstrand genieten van de dansfilm Saturday Night Fever.  De film vertelt het verhaal van Tony Manero, gespeeld door John Travolta, een probleemjongere uit Brooklyn die om zijn problemen te vergeten de plaatselijke discotheek in duikt, waar hij zich ontpopt tot de koning van de dansvloer. Vanaf 18.00 uur is het Foodplein geopend en om 20.30 uur start de film en is gratis te bekijken.

BeachBios is de perfecte manier om nog even samen van de nazomer te genieten. Tijdens deze zwoele nazomeravond lekker languit op het strand met popcorn in je hand naar de film kijken onder de sterrenhemel. Als dit geen zomers gevoel bij je naar boven haalt dan weten wij het ook niet meer.  Deze openluchtbioscoop vindt dit jaar alweer voor de derde keer plaats op het strand en wordt  gratis aangeboden vanuit het recreatieve- en toeristische programma van stichting Puur Zeewolde. De bezoeker wordt getipt om wel op tijd te komen, want de toegangsteller stopt bij 1000!

Het (voor)programma  start om 18.00 uur met heerlijke live muziek en live cooking. Diverse lokale ondernemers toveren samen het strand om tot een waar Foodplein. Om 20.30 uur is het doek voor Saturday Night Fever, de dansfilm die eind jaren ’70 een ware revival veroorzaakte van de disco.

Neem deze avond een tuinstoel of picknickkleed mee en zoek een lekker plekje op het strand. Vanaf iedere locatie heb je goed zicht op het scherm. Na afloop van de film is er nog volop gelegenheid om zelf nog even de danspassen uit te oefenen.

BeachBios  is een initiatief van de stichting Puur Zeewolde, met ondersteuning van Moving Streetfood, KaapFlevo, Muziek Café Zeewolde en diverse andere lokale bedrijven.

De twee voorgaande edities van de BeachBios Zeewolde waren een succes, uiteraard staat of valt de belangstelling voor een deel met het weer.