Samen sporten en genieten op bevrijdingsdag

woensdag 4 april 2018 15:16

Blik op Zeewolde- In het woordenboek staat vrijheid beschreven als ‘het vrij zijn’. Maar vrijheid heeft voor eenieder een andere betekenis. Denk hierbij aan het kunnen sporten, dromen of het luisteren naar muziek. Maar bovenal staat vrijheid toe dat verhalen worden gedeeld en dat mensen samen komen. Het 5 mei Comité Zeewolde nodigt kinderen van 8 tot en met 12 jaar uit om zaterdag 5 mei (10.30-13.00 uur)  mee te doen aan een   zeskamp, waarna de dag feestelijk met een prijsuitreiking en kinderdisco (voor iedereen toegankelijk) wordt afgesloten. De deelnemers van de zeskamp krijgen een lunchpakket. Daarnaast zijn eetkraampjes aanwezig.

Willen de kinderen naast het sporten ook nog een gedicht voordragen over vrijheid? Dan zijn ze voorafgaand aan de zeskamp, tussen 9.15 en 10.30, van harte welkom. Ook wordt er door enkele sprekers stilgestaan bij de ondergesneeuwde rol van de vele Polen voor en na de bevrijding van 1944/45.
Aanmelden voor de zeskamp en (eventueel) je gedicht opsturen: ftampung65@gmail.com.

De organisatie zoekt nog andere vrijwilligers die willen helpen tijdens dit evenement. Stuur hiervoor een mail naar ia.bremmers@gmail.com.