Rotaryclub reikt cheques uit Nieuwjaarsacties

donderdag 4 februari 2021 13:12

Blik op Zeewolde- De Rotaryclub Zeewolde reikte zaterdagmorgen de cheques uit van de verschillende Nieuwjaarsacties (verkoop Dikke DrieSen, opbrengst loterij en inbreng sponsoren). Dat gebeurde via een drive trough bij Jedi (het autobedrijf van Rotarian Esther Graver).

Voor Voedselbank De Kostmand was er een cheque van € 5.000,-. Deze werd in ontvangst genomen door voorzitter Jan Klop. Voor het Interkerkelijk Diaconaal Platform Zeewolde was er een cheque van € 4.000,-. Het IDPZ gebruikt het geld voor de jaarlijkse kerstpakkettenactie en acties tussendoor (zoals met Pasen), vertelde coördinator Jan te Rietstap toen hij zijn cheque kreeg.

De laatste cheque (€ 3.000,-) was voor ‘Grenzeloos Bewegen’ van Zeewolde Atletiek. Sybrigje Westerhof nam deze in ontvangst en zei er erg blij mee te zijn.

De uitreiking werd verricht door Marlies Grootnibbelink (voorzitter Rotaryclub Zeewolde) en Claudia Roelofs (inkomend voorzitter en tevens coördinator van de verschillende acties). Rotaryclub Zeewolde bedankt alle grote en kleine sponsoren die het mogelijk maakten zulke mooie cheques uit te reiken, heel hartelijk!

Foto’s: Cees Steijger.