Receptie Book- Inner van het eerste uur; Ria Dijkstra

vrijdag 10 januari 2020 10:56
Blik op Zeewolde-  Ria Dijkstra,  gaat na 17 jaar de Book-Inn verlaten. Collega Carmen van der Kaaden: ‘
Haar warme persoonlijkheid, liefdevolle aandacht voor klant en collega zal gemist gaan worden’. Er is eeen receptie in de winkel op 17 januari van  15.00-18.00 uur. 
Ria is vanaf het begin van de winkel, nu ruim 17 jaar geleden, betrokken geweest als vrijwilliger in de winkel. Op 7 september 2002 opende de Book-Inn (Dalkruid 3) na een korte maar intense voorbereiding haar deuren. Ria is al snel betrokken geraakt bij de inkoop en nam later dit helemaal over van de eerste initiatiefnemers. Zij heeft haar talenten van harte ingezet als bestuurslid met naast de inkoop ook de verantwoording voor de vrijwilligers en allerlei initiatieven.

De Book-Inn draait gewoon door, ook zonder Ria. Diverse vrijwilligers nemen 1 of meerdere taken van haar over en zijn in de afgelopen maanden al redelijk ingewerkt. U bent en blijft hartelijk welkom om ons te bezoeken voor een mooi boek, cadeau, kaart of CD. We zullen steeds proberen u te verrassen met nieuwe woonaccessoires, bijzondere verhalen en actuele muziek.