Rabo ClubSupport voor verenigingen en stichtingen

zondag 8 september 2019 08:40

Blik op Zeewolde- Verenigingen en stichtingen maken buurten, dorpen en steden sterker. Ze zijn een onmisbaar onderdeel van Nederland. Ze verbinden de samenleving en zorgen voor sociale netwerken en benutten talenten. Als coöperatieve bank investeert de Rabobank daarom elk jaar met de Rabo ClubSupport (voorheen Rabobank Clubkas Campagne) een deel van haar winst in verenigingen en stichtingen.

(dit artikel verscheen eerder in de papieren maandkrant Blik op Zeewolde van 4 september 2019)

Clubs kiezen een mooi doel en voeren een campagne onder de leden van de bank om zoveel mogelijk stemmen te winnen voor hun plan. Dat kan zijn geld om zonnepanelen op het clubhuis te leggen, nieuwe tenues te maken of het aantal sportvelden uit te breiden. Verenigingen en stichtingen kunnen zich aanmelden tot en met 20 september 2019 via www.rabo-clubsupport.nl. De stemperiode start op 27 september.

Rabobank Flevoland verdeelt dit jaar maar liefst €75.000,- waaronder een aantal bonusprijzen. Stefan Lohuis, directievoorzitter Rabobank Flevoland: ‘Nieuw dit jaar zijn de bonusprijzen. Deelnemende clubs doen automatisch mee en maken kans op extra prijzen ter waarde van €1000 tot 1500,- . Deze reiken we uit in de categorieën: Meest duurzame, Meest maatschappelijke en Meest ludieke campagne. Met Rabo ClubSupport vieren we samen de winst. Elkaar verder helpen, daar heeft de hele maatschappij baat bij. Onze missie is niet voor niets Growing a better world together.’

www.rabo-clubsupport.nl/flevoland