Puur Zeewolde presenteert workshops ‘Urban Sketching’

donderdag 12 april 2018 11:40

Blik op Zeewolde– Creatief en gek op tekenen? Meld je dan aan voor “Urban Sketching”, een nieuwe activiteit aangeboden vanuit Puur Zeewolde Op zaterdag 26 mei, 2 en 9 juni vinden er op diverse locaties in het centrum workshops plaats.  Deelname is gratis (inclusief tekenblokje met potlood/fineliner). Bij Urban Sketching begin je met het goed opnemen van de locatie, een beetje sfeer proeven en observeren. Daarna start je met een grove potloodschets; zo kun je letten op de juiste verhoudingen en verdeling over het tekenvlak. Vervolgens kies je het materiaal waarmee je je ontwerp verder in detail wilt uitwerken. Dit kan zijn met een fineliner, vulpen, tekenpotloden of viltstift.

De schetsen kunnen na iedere workshop ingeleverd worden voor deelname aan de schetswedstrijd. De prijswinnaars worden tijdens het evenement “Beleef Puur Zeewolde”, op zaterdag 9 juni bekend gemaakt. De workshop is toegankelijk voor iedereen ouder dan 10 jaar. Er is begeleiding van r Femke Dijkstra (van Femkado) en Jeannette van der Linde (van Kunstkring Zeewolde).

Locaties workshops
26 mei: Haven Zeewolde of Restaurant The Lux (bij slecht weer)
2 juni: Kerkplein of Oude Bieb (bij slecht weer)
9 juni: Atol/Woldstrand of Strandpaviljoen KaapFlevo (bij slecht weer)

Try-out locaties tijdens “Boer zoekt burgerdag” – 21 april (vrije inloop)
– Fruithal Smits, Sterappellaan 29
– Bloembollen en Akkerbouwbedrijf Wim Klink, Reigerweg 14.

De organisatie is in handen van Femkado in samenwerking met de Kunstkring Zeewolde en Verbeelding & Co. Aanmelden: info@femkado.nl

Kom het ervaren, beleven en doe mee!  Voor overige informatie:  Puur Zeewolde, Puur Plezier, info@puurzeewolde.nl