Provincie investeert in e-commerce

maandag 18 december 2017 12:34

De provincie Flevoland draagt gedurende vier jaar tweehonderdduizend euro bij om e-commerce binnen de regio  te versterken. Het initiatief voor deze subsidieaanvraag is gedaan door het Topcentrum E-commerce. Dit is een samenwerkingsverband tussen 28 bedrijven, onderwijsinstellingen en overheden. De bijdrage van Flevoland wordt gebruikt om zoveel mogelijk mensen op te leiden voor banen in de e-commerce. Het gaat daarbij zowel om studenten als om mensen die al werkzaam zijn in de branche.

Het Topcentrum E-commerce ontwikkelt nieuwe opleidingen en organiseert regelmatig inhoudelijke bijeenkomsten waaronder masterclasses, bedrijfsbezoeken, hackathons, gastcolleges en studentprojecten.

De partners: CameraNU, Crowd Media, De Nieuwe Zaak, Deloitte, D-etail, Flynth, Impres, IQ Media, ITPH Academy, Jeroen Beekman, Made by Mouses, Malanico, Mars & More, Motivo, Move4Mobile, Positie 1, Rabobank, RYSST, Seeders, The Post, Tradecast, Travelbags, Van Beek Lederwaren, Vrieling, Webshoplogin, Webstores, Wehkamp, Yourhosting

Op de foto gedeputeerde Jan-Nico Appelman (links) en Jan-Ernst van Driel, directeur Deltion College.