Present Welzijn Zeewolde gaan nu officieel samenwerken

donderdag 9 november 2017 11:49

De ‘VrijwilligeHulpdienst’ en de ‘Vrijwilligersvacaturebank’, onderdeel van de stichting Welzijn Zeewolde, werken al langer samen vanaf één punt. Nieuw is dat nu ook de goededoelenstichting Present  te vinden is op ditzelfde meld- en infopunt, in gebouw ‘de Meermin’, Kerkplein 20.De stichting Present  zet zich in voor sociaal maatschappelijke hulpvragen in Zeewolde. Bij de oplossing van deze hulpvragen maakt Present gebruik van groepen vrijwilligers uit Zeewolde.

Beide organisaties zien voldoende raakvlakken en mogelijkheden om in  samenwerking elkaar juist te kunnen versterken en zo één loket voor hulpvragen verder mogelijk te maken.Achter de schermen werd al langer tussen deze organisaties samengewerkt.

Om de samenwerking nog nadrukkelijker een ‘boost’ te geven, kunt u vanaf nu voor alle informatie terecht bij ons gemeenschappelijk meld- en infopunt in ‘de Meermin’. Op deze manier hopen wij onze dienstverlening nog beter op elkaar, maar vooral op inwoners en organisaties af te kunnen stemmen.

Meer weten over de mogelijkheden binnen het vrijwilligerswerk in Zeewolde en/of heeft u een hulpvraag? Loop eens binnen bij de vrijwilligers van het meld- en info-punt, bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag bereikbaar tussen 14.00 en 16.00 uur in de Meermin, Kerkplein 20.