Popkoor Splash nodigt zangers uit

vrijdag 21 december 2018 16:34

Blik op Zeewolde- Heb je ook zin om in het nieuwe jaar te beginnen met muzikale gezelligheid. Kom dan op maandag 7 januari en/of  maandag 21 januari naar de open repetitie avond.
Popkoor Splash is een popkoor waar plezier en ontspanning voorop staat. Wij hebben een breed repertoire van Popnummers in verschillende stemgroepen.

Tijdens de open repetitieavond krijg je een idee hoe wij een nieuw nummer aan ons repertoire toevoegen. Wij gaan met z’n allen, dus ook de bestaande leden, een nieuw nummer instuderen. Je kan meedoen, maar je mag natuurlijk ook gewoon komen kijken.  Ook als je denkt dat je niet kan zingen, zal je ontdekken dat dat best meevalt.

Ik hoor je jezelf al afvragen: is dit wat  voor mij?  Dan is de open repetitie avond een mooi moment om de eerste stap te zetten om dat uit te zoeken.  Het is geheel vrijblijvend.  Wij hopen uiteraard dat je ook aangestoken wordt door het virus waar wij allen mee besmet zijn geraakt (zingen is heerlijk ontspannend en je wordt er vrolijk van). Je hoeft dan niet gelijk te beslissen om lid te worden.  De eerste vier keer is een proefperiode en is kosteloos. Pas daarna beslis je of je lid wilt worden. Het lidmaatschap is maandelijks opzegbaar.

Onze vaste repetitieavond is op maandag in de Open Haven, Kerkplein 8. Wij beginnen altijd om 20.15 uur en om 22.15 uur zijn wij uitgezongen. Tussendoor houden wij nog een korte pauze, om de kelen te smeren.

Heb je zin gekregen om een keer met ons mee te zingen, kom gewoon op een open avond binnen lopen. Wij heten je graag welkom om 20.00 uur. Een koorlid zal je opvangen en je deze avond vergezellen. Aan hem of haar kun je ook al je vragen kwijt welke je al hebt of gedurende de avond krijgt.
Ben je al benieuwd naar onze nummers? Neem dan een kijkje op onze site www.popkoorsplash.nl.