Pietenhuis, Pietendisco, veiling en Benepietdiner

zondag 18 november 2018 13:14

Blik op Zeewolde- Gisteren opende burgemeester Gerrit Jan Gorter het Pietenhuis aan de Torenstraat. Openingstijden en programma op de website www.pietenontour.nl Er is onder meer een Pietendisco en een High Tea voor senioren. De ‘core business’ van PoT is geld inzamelen zodat kinderen uit arme gezinnen ook sinterklaas kunnen vieren.

Eén van de activiteiten is een online veiling heeft waar meegeboden kan worden op verschillende leuke uitjes en producten.

Alle veilingitems worden aangeboden door particulieren en bedrijven uit Zeewolde en omstreken, waardoor de gehele opbrengst van de veiling ten goede komt aan het mooie doel waar Pieten on Tour zich voor inzet.
De items die op de veilingsite te vinden zijn lopen uiteen van wijn- en whiskyproeverijen, lunch en dinerbonnen tot een privé paardrijles en diverse kunstwerkjes.

Ook hele unieke items zoals WTCR polo’s gesigneerd door Tim en Tom Coronel. Daarnaast heeft de veiling een aantal leuke kleine items die ideaal zijn als Sinterklaascadeau. Voor ieder wat wils. Meebieden kan op veilingen@pietenontour.nl

Ook organiseert Pieten on Tour een BenePietdiner bij The Lux. Op vrijdag 30 november kan men genieten van een vijf gangen keuzemenu en live muziek en entertainment. Een couvert kost €65,00 (incl. bier, wijn, fris). Iedereen kan aanschuiven bij dit diner. Wel moet er vooraf gereserveerd worden. Dit kan door een mail te sturen naar: benepietdiner@pietenontour.nl