Pietenhuis komt in winkelgalerij Ravelijn

vrijdag 11 oktober 2019 14:14

Blik op Zeewolde- De herfst is nu echt aangebroken; de tijd van gezelligheid en warme chocolademelk, én volgende maand meert de sint ook weer aan in ons land. Ook dit jaar zal Stichting Pieten on Tour er voor zorgen dat er geld wordt ingezameld om kinderen die onder de armoedegrens opgroeien een leuk Sinterklaasfeest te bezorgen.

Een van de onderdelen om de Sinterklaasviering voor jong en oud compleet te maken is het Pietenhuis. Het verblijfadres van de Sint en zijn Pieten is dit jaar in het Ravelijn, tussen De Winkeltjes en de Action. Natuurlijk is de entree van het Pietenhuis helemaal gratis, zodat het voor alle kinderen toegankelijk is. Wie de stichting een warm hart toedraagt en een donatie wil doen kan deze kwijt in de donatiepotjes die in het huis staan.

Stichting Pieten on Tour zamelt geld in voor kinderen die onder de armoedegrens opgroeien. Dit doen zij onder meer door het binnenhalen van donaties, het verzorgen van een BenePietdiner en het verhuren van professionele Sinten en zwarte Pieten. Er wordt achter de schermen hard gewerkt om de website klaar te maken voor het ontvangen van boekingen. Houd voor alle ontwikkelingen en het laatste nieuws de facebookpagina van Pieten on Tour in de gaten.