Pietenhuis aan de Torenstraat

vrijdag 2 november 2018 11:26

Blik op Zeewolde- Van 17 november tot en met 2 december kunnen alle Zeewoldenaren weer gezellig langskomen in het Pietenhuis van Pieten on Tour. Het huis staat aan de Torenstraat en wordt op 17 november feestelijk  geopend door Burgermeester Gorter, waarna de kinderen binnen kunnen kijken naar de landelijke intocht van Sinterklaas op het grote scherm. De opening staat gepland om 11.30 uur.

Ook worden er verschillende activiteiten gehouden, zoals een Pietendisco, een high tea voor senioren, een ontdekkingsreis door de kamers van het Pietenhuis en de populaire Pietentrein.

Deelname aan alle activiteiten is gratis, zodat ook de doelgroep van Pieten on Tour mee kan doen. Dit is allemaal mogelijk dankzij een aantal geweldige sponsoren. In het Pietenhuis zal een sinterklaasbankje komen te staan voor een vrijwillige bijdrage. Deze is meer dan welkom en zal volledig ten goede komen aan het goede doel.

Er staan ook nog andere acties op het programma, zoals een BenePietdiner bij The Lux en een online veiling waar mensen kunnen bieden op leuke producten en uitjes.

Kijk voor alle activiteiten op www.pietenontour.nl en houd de facebookpagina Pieten on Tour in de gaten voor al het laatste nieuws.

 

Kijk voor alle activiteiten op www.pietenontour.nl en houd de facebookpagina Pieten on Tour in de gaten voor al het laatste nieuws.