Optimistzeilen bij de WVZ: introductielessen in september

maandag 2 september 2019 17:56

Blik op Zeewolde- Heb jij tijdens de Havendagen ook even kunnen varen in onze optimisten? Of wil je heel graag met zeillessen starten en niet wachten tot volgend seizoen?  Kom dan in september meedoen met onze Introductielessen in de Optimist.

Deze zeillessen zijn bedoeld voor kinderen (vanaf 6 jaar en in het bezit van zwemdiploma A en B) die kennis willen maken met het zeilen in een optimist. De lessen worden gegeven door ervaren instructeurs. Er wordt lesgegeven vanuit motorboten, waardoor er direct contact met de kinderen blijft. Zowel de kinderen als de instructeurs hebben allemaal verplicht een zwemvest aan. En als uw kind het heel leuk vindt, kan het volgend seizoen in het voorjaar starten met de reguliere lessen, waarbij een zeildiploma (CWO) gehaald kan worden!

De Introductielessen vinden plaats in de periode na de zomervakantie op zondagmiddagen: op 8, 15 en 22 september van 12.30 tot 14.30uur. Aan deze lessen kunnen maximaal 10 kinderen deelnemen.

De kosten voor de Introductielessen bedragen €75,00, inclusief huur van de optimist en gebruik van een zwemvest.  Voor het volgen van de Introductielessen is géén lidmaatschap van de Watersportvereniging nodig. Meer informatie over de Watersportvereniging Zeewolde is te vinden op:
www.wvzeewolde.nl en op facebook.com/wvzeewolde

Voor aanmelden, vragen en meer informatie mail of bel naar: jeugdcommissie@wvzeewolde.net / tel. 06-52034150