Opbrengst Lions Polderrally voor MMM Zorgboerderij en Alzheimer Café

zondag 18 juni 2017 14:14

Annemarie van Gemeren en Leon van Werven van de MMM Zorgboerderij en Marian de Koning en Janneke Westerink van het Alzheimer Café hebben de opbrengst genomen van de Lions Polderrally die op 13 mei werd gereden. Serviceclub Lions (‘we serve’) zorgde op die dag dat eigenaren van sportbolides, old- en youngtimers reden met passagiers die niet vaak tot zelden kunnen genieten van leuke uitjes.

Leon van de MMM gaf aan dat met het geld ondermeer een ruim kippenhok aangeschaft wordt voor de kippen van de dierenweide van basisschool de Zevenster (die wegens opheffing van de school op die locatie naar de MMM verhuizen).

Het Alzheimer Café hinkt nog of een deel van het geld  gebruikt wordt voor een kunstwerk in de vorm van een stenen zitbank of voor een speciale dansvoorstelling waarbij mensen die aan de ziekte van Alzheimer lijden uitgenodigd worden een rol te spelen.

Lion Peter van Es: ‘Wij zijn verheugd dat zij opnieuw een bijdrage hebben kunnen leveren aan twee sociaal hulpvaardige organisaties binnen ons dorp’.

Op de foto: Rob van Puffelen (voorzitter Lionsclub Zeewolde), Leon van Werven, Annemarie van Gemeren (MMM boerderij), Marian de Koning en Janneke Westerink (Alzheimer Café), Lion Jan Groenendijk.