Ook een lagere energierekening én je huis verduurzamen?

woensdag 3 oktober 2018 22:02

Blik op Zeewolde- Wil jij ook een lagere energierekening én je huis verduurzamen? Doe mee met de collectieve actie van Youen. Inwoners van Zeewolde hebben de unieke kans om samen zonnepanelen te kopen. Schrijf je in voor de collectieve zonnepanelen actie en krijg betere panelen voor een lagere prijs. Het Zeewoldese Youen levert, installeert en onderhoudt nieuwe generatie back contact zonnepanelen.

De voordelen:  Meer zelf opgewekte duurzame energie,  sneller terugverdienen en garantie tot 30 jaar. Iedere kilowatt/uur die je opwekt met je eigen zonnepanelen hoef je elders niet te betalen. En met hoe meer mensen je zonnepanelen inkoopt, des te goedkoper de aanschaf wordt. Daarom nodigen we zoveel mogelijk mensen uit voor een gezamenlijke aanpak. Inschrijven kan tot 31 oktober 2018, is vrijblijvend en verplicht tot niets.

In oktober worden alle inschrijvingen verzamelt. In november wordt dan een persoonlijke afspraak gemaakt die aansluit bij de eigen situatie. Pas daarna besluit de bewoner of hij/zij mee wil doen. Bij een ‘ja’ worden de zonnepanelen al in december geplaatst. Bel 085-822 2460 of ga nu naar: www.youen.nl/zeewolde

Per 1 september heeft Youen elektra-installateur ‘Elektrick’ overgenomen. Youen installeert sinds 2013 zonnepanelen door heel Nederland, op zowel woningen als bedrijfsgebouwen. Eigenaar Rick Dekker van het eveneens in Zeewolde gevestigde ‘Elektrick’ voerde als elektricien al met enige regelmaat werkzaamheden uit voor Youen. Zijn onderneming op laten gaan in Youen en aandelen verwerven in een vennootschap met een going concern ziet hij als een prachtige stap. ‘Het past bij mijn dagelijkse werk met elektra en in de meterkast, daarbij komt nu de ambitie van Youen bij’.

 foto: project van Youen