Ontdek je liefde voor tennis via Zomer Challenge

vrijdag 31 mei 2019 15:38

Blik op Zeewolde- Tennisvereniging De Punt biedt deze zomer met de Zomer Challenge tennis voor voetballers, hockeyers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge, een compact lidmaatschap van drie maanden in de maanden juni-augustus waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt.

Daarnaast kunnen de spelers tennislessen onder begeleiding van een gecertificeerde trainer van tennisschool RGsports volgen en doen zij mee aan het Zomer Challenge eindtoernooi. De Zomer Challenge is niet alleen voor volwassenen, maar ook leuk voor kinderen die een zomerstop hebben van een sport of kinderen die willen ontdekken of tennis wat voor hen is.

Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven, of met teamgenoten. Kosten zijn €25,- pp voor senioren en gratis voor junioren. Voor meer informatie en aanmelden kan er contact worden opgenomen met Tennisvereniging De Punt via e-mail: ledenadministratie@tvdepunt.nl

 

 

 

 

 

 

Tennisvereniging De Punt

Sportlaan 9 Zeewolde