Online een vreemde taal leren (groep 6 tot en met 8 basisonderwijs) bij JAM

vrijdag 3 april 2020 10:48

Blik op Zeewolde- Op de basisschool krijgen kinderen al Engels. Astrid de Bruin van JAM: ‘Maar misschien vindt uw kind de taal zo leuk, dat het er graag meer over wil leren. Of staat het open om een andere taal leren, zoals Frans, Spaans of Duits. Dat kan bij ons, onder begeleiding van ervaren docenten leren kinderen spelenderwijs van alles over deze talen.’

In week 16 start JAM met het geven van online taaltrainingen voor leerlingen van de basisschool uit groep 6 tot en met 8. Dagelijks zijn er lessen te volgen van 16.00 uur tot 17.00 uur op de volgende momenten vanaf:

* dinsdag 14 april: Frans van Caroline van der Vegt;

* woensdag 15 april: Engels van Morag Pressegh of Niels Hop;

* donderdag 16 april: Spaans van Daphne van Dam;

* vrijdag 17 april: Duits van Jantine van Hunenstijn.

De kosten bedragen € 7,50 per online les. Dit is inclusief lesmateriaal. Totaal tien lessen. Lessen gaan door bij ten minste vier deelnemers. De docenten leren kinderen kind hoe zij op een goede manier vreemde woordjes kunnen leren. Ook wordt de grammatica eenvoudig aangeleerd. Astrid: ‘Wat de reden ook is, meer les in Engels, Frans, Spaans of Duits is altijd een goede investering voor het vervolgonderwijs van uw kind.’ Neem contact op met Astrid (06 – 1108 3676) om uw kind aan te melden of om vragen te stellen over deze cursussen.

JAM biedt ook een Engels-, Frans- en Spaanstalige summerschool in de zomervakantie van 2020?

www.jamharderwijk.nl