Nieuwe showroom woonenzo.nl

donderdag 7 maart 2019 08:55

 Barkruk kopen bij woonenzo.nl in de nieuwe showroom in de Villa Arena? Dat kan vanaf 1 maart, want dan wordt namelijk de gloednieuwe showroom in Amsterdam geopend. Woonenzo.nl bevindt zich op de begane grond van de drukbezochte Woonboulevard Villa ArenA. De opening gaat uiteraard gepaard met leuke acties.

Twee gratis hoofdkussens cadeau

Met het openen van nog een showroom aan de ArenA Boulevard 18 in Amsterdam wil woonenzo.nl de klanten nog beter van dienst zijn dan dat nu al het geval is. Hoewel een bezoek aan woonenzo.nl altijd de moeite waard is, is het dat zeer zeker rond de openingsdagen. Zo krijg je tot en met 5 maart twee gratis hoofdkussens met een waarde van 59,90 euro cadeau bij besteding van tenminste honderd euro. Deze actie geldt uiteraard alleen in de nieuwe showroom in Amsterdam.

Kwaliteit voor aantrekkelijke prijzen

Ook in de prachtige nieuwe showroom vind je het beste op het gebied van complete woonkamers, kasten, banken, kledingkasten, tafels, stoelen en slaapkamers. En kijk vooral ook even in de koopjeshoek. Behalve kwaliteitsproducten tegen aantrekkelijke prijzen heeft woonenzo.nl een eigen bezorg- en montagedienst en kunnen producten gratis afgehaald en geretourneerd worden. Woonenzo.nl combineert een online shop met een fysieke winkel en die formule staat als een huis.

Woonenzo.nl is elke dag geopend

Loop je de hoofdingang van Villa ArenA binnen en je loopt rechtdoor dan zie je woonenzo.nl vanzelf wel opdoemen. Kom je via P4 binnen, neem dan de roltrap of de lift naar de begane grond. Je ziet woonenzo.nl dan vanzelf aan je rechterzijde. De prachtige nieuwe zaak is op maandag van 13.00 uur tot 17.30 uur, op dinsdag en woensdag van 10.00 uur tot 17.30 uur, donderdag van 10.00 uur tot 21.00 uur, vrijdag en zaterdag van 10.00 uur tot 17.30 uur en op zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur.