Nieuwe hondenuitlaatservice Leon Can Do

vrijdag 29 augustus 2014 12:23

Nieuw is de hondenuitlaatservice Leon Can Do van Daniëlle van Schie. De professionele hondenuitlaatservice is gestart vanuit de visie dat iedere hond welkom is en een eigen benadering vraagt. Daniëlle volgde de opleiding ‘erkende hondenuitlaatservice’ aan de Martin Gaus academie en legde het examen met goed gevolg af.

Daniëlle: ‘Leon Can Do is ontstaan vanuit mijn hart voor honden. Jarenlang heb ik herplaatste honden opgevangen en letterlijk en figuurlijk zien groeien. Deze hobby is tot een passie uitgegroeid en heeft mij veel kennis, wijsheid en vooral ook liefde gebracht. Mijn bedrijf wil ik met net zoveel passie inzetten. Doordat ik zelf meerdere herplaatsers een kans op een tweede thuis heb geboden, heb ik ruime ervaring en kennis op het gebied van hondengedrag opgedaan en kan ik met recht zeggen dat honden bij mij in goede handen zijn. De naam Leon Can Do is geïnspireerd op één van mijn drie honden, Leon. Hij heeft laten zien dat elke hond een nieuwe hondenleven verdient en deze ten volle kan benutten.’

Leon Can Do biedt groeps- en individuele wandelingen, heeft een droogblaasservice (hond komt droog en schoon weer thuis), heeft een ingerichte bus en is ook de weekenden, avonden en feestdagen beschikbaar. Ook voor een eenmalige aanmelding staat Daniëlle klaar. Daarnaast biedt ze ook service aan huis; post opruimen, kattenbak verschonen en dat soort zaken.

Meer informatie op www.hus-leoncando.nl of bel 06-14555718.