Nieuwbouw ‘De Viaan’ vordert, nog twee woningen te koop

maandag 21 januari 2019 17:02

Blik op Zeewolde- De Molenbuurt in de Polderwijk, de jongste wijk van Zeewolde, schiet werkelijk de grond uit. Stond er tot voort kort nog alleen de Dekamarkt in een nog kale vlakte, inmiddels zijn er meerdere projecten opgeleverd en wordt er volop gebouwd. Zo ook nieuwbouwproject De Viaan bestaande uit 22 woningen. Met nog slechts 2 twee-onder-een-kapwoningen te koop, zijn de overige 20 woningen al snel verkocht.

In november werd de start van de bouw gevierd en inmiddels zijn de woningen al tot de eerste verdieping gevorderd. Momenteel wordt hard gewerkt om de wanden van de tweede etage te plaatsen, waarna de kappen erop gaan en het metselwerk van start kan. Als de kou niet te lang aanhoudt, kunnen de bewoners de sleutels van de woningen voor de zomervakantie al in ontvangst nemen. Van Wijnen ligt hiermee op schema en houdt een bouwtijd aan van ca. negen maanden, maar is uiteraard afhankelijk van de weersomstandigheden.

Van Wijnen heeft met De Viaan nadrukkelijk ingezet op hoogwaardige kwaliteit, met royale woningen, veel lichtinval door de grote raampartijen, veel optiemogelijkheden om de woningen naar ieders wens te maken en de mogelijkheid te kiezen voor een extra duurzaamheidspakket. De twee nog beschikbare woningen zijn twee-onder-een-kapwoningen (een L- en een XL-type) met garage. De tuin ligt op het zuiden en de drie slaapkamers en vrij indeelbare zolder garanderen meer dan voldoende ruimte. Voor wie deze zomer nog een nieuwbouwwoning wil betrekken, vindt meer informatie op: www.wonenindeviaan.nl