Nieuw: verkiezing Centrumondernemer van het Jaar

vrijdag 17 mei 2019 11:19

Blik op Zeewolde- De jaarlijkse verkiezing voor de Ondernemer van het Jaar wordt uitgebreid met de verkiezing Centrumondernemer van het Jaar. Dat maakten Luuk Salomons, voorzitter van de Bedrijfskring Zeewolde (BKZ) en Johan Safaric, voorzitter van de Verenigi9ng Centrumondernemers Zeewolde (VCZ) bekend tijdens de bedrijfsborrel van de BKZ in The Lux.

Voor de nieuwe verkiezing gaat een aparte jury haar werk doen. Daarbij wordt de mening van consumenten nadrukkelijk meegenomen. De wijze waarop de BKZ Ondernemer van het Jaar wordt gekozen ondergaat geen grote verandering. Hierbij weegt de jury de stemmen van medeondernemers mee in haar beslissing.

Als sinds jaar en dag organiseert de BKZ de ondernemersverkiezing. ‘Deze verkiezing is uitgegroeid tot een hele succesvolle activiteit van de BKZ. Verscheidene winnaars van de prijs hebben vervolgens ook de prijs van Toponderneming van Flevoland in de wacht weten te slepen. Dat zegt veel over de hoge kwaliteit van vele in Zeewolde gevestigde bedrijven’. zegt BKZ voorzitter Luuk Salomons.

Johan Safaric, voorzitter van de VCZ geeft aan dat de tijd rijp was om specifiek de topondernemers uit het centrum in het zonnetje te zetten met een eigen verkiezing. En dat is precies wat nu ook gaat gebeuren. ‘Ben er heel blij mee. Er zijn ook in ons centrum ondernemers die heel alert inspelen op nieuwe trends. De aanmoedigingsprijs die Expert Zeewolde begin dit jaar in de wacht sleepte was daar al een mooi teken van’.

De beide verenigingen zijn al langer met elkaar verbonden in het Verenigd Bedrijfsleven Zeewolde (VBZ) onder voorzitterschap van Wim van den Noort. ‘Dit vernieuwde concept van de Ondernemersverkiezingen is weer een mooi voorbeeld van effectieve samenwerking. Het is belangrijk dat wij excellent ondernemerschap in Zeewolde blijven promoten. Dat is goed voor onze lokale economie en voor banen. We mogen best wat trotser zijn op Zeewolde’ geeft hij aan.