Nieuw: hypotheek-videogesprek bij Rabobank Flevoland

vrijdag 1 februari 2019 09:07

Blik op Zeewolde- Sinds 1 januari biedt Rabobank Flevoland naast de mogelijkheid van een persoonlijk gesprek op locatie, ook de mogelijkheid een afspraak te maken met een financieel adviseur via een videogesprek. Voor een oriëntatie- of adviesgesprek voor hypotheken is een bezoek aan de bank niet altijd nodig. Dat kan net zo gemakkelijk vanuit huis, vanaf de bank. Ook buiten kantoortijden.

‘Beeldbankieren’ is de oplossing voor persoonlijk contact in combinatie met snelheid en gemak. Casper Sterken, financieel adviseur bij Rabobank Flevoland: ‘Steeds meer banken en verzekeraars zetten ‘beeldbankieren’ in voor hun klanten. Hierbij plant de klant zelf een afspraak met de gewenste adviseur, het gesprek vindt online plaats via een videogesprek.

Veilig, snel en zeer effectief. Ook bij Rabobank Flevoland kunnen de klanten sinds 1 januari kiezen voor een videogesprek. Uiteraard behoort een persoonlijke afspraak bij de adviesruimte in Het Drieluik op het Gildenveld nog steeds tot de mogelijkheden.’

Sterken heeft inmiddels al verschillende videogesprekken gevoerd en de klanten zijn enthousiast. ‘Een videogesprek is de oplossing als je persoonlijk contact met snelheid en gemak wilt combineren op de tijd en plaats die voor jou het beste past.’

Een afspraak maken voor een videogesprek, of bij de adviesruimte in Het Drieluik? Bel dan telefoonnummer (0320) 29 25 00 of ga naar de site www.rabobank.nl/flevoland.