Nalatenschapscoach André Post geeft tips in bibliotheek

dinsdag 7 januari 2020 08:47

Blik op Zeewolde- Ruzie en gedoe in de familie bij of na het verdelen van een erfenis komt helaas vaak voor. Hoe kun je onenigheid voorkomen? Nalatenschapscoach André Post geeft een lezing over dit onderwerp op donderdag 16 januari om 19.30 uur in de bibliotheek.

Heb je al eens nagedacht over de dood? Of over je wensen rondom je testament of uitvaart? En als je jouw eigen belangen niet meer kunt behartigen, wie gaat er dan voor je zorgen? De praktijk is dat we niet houden van ouder worden, niet van geldzaken, niet van testamenten of andere ingewikkelde documenten en natuurlijk ook niet van doodgaan. Maar je daarin niet verdiepen kan leiden tot vervelende gevolgen.

Om je wegwijs te maken in de vele zaken die je nu al kunt regelen voor later organiseert FlevoMeer Bibliotheek een aantal thema-avonden in samenwerking met nalatenschapscoach André Post. Het onderwerp voor de eerste avond is: Hoe voorkom je ruzie bij het verdelen van een erfenis? De bijeenkomst bestaat uit een lezing en een interactieve quiz over nalatenschap, erven en nalaten.

Reserveer een kaartje voor de gratis lezing op 16 januari bij de informatiebalie of via www.flevomeerbibliotheek.nl

In 2020 is er ook een gratis inloopspreekuur voor vragen over nalatenschap, erven en nalaten. André Post is vanaf 6 februari elke eerste donderdag van de maand van 14.00 tot 15.30 uur in de bibliotheek om vragen te beantwoorden.