Nacht van Zeewolde als altijd gezellig

zaterdag 30 augustus 2014 16:05

De Nacht van Zeewolde is altijd gezellig, zeker als het geweldig fraai weer is, zoals gisteravond. De coördinerende Vereniging Centrumondernemers verdient er weer een pluim voor. De Nacht is muziek, kopen en ontmoeten. Kopen kon met (vaak veel) korting bij veel winkels tot middernacht. Overal was het gezellig. Op het Kerkplein, waar Bianca Blomberg van de gelijknamige lunchroom/café voor zanger/entertainer Gideon en een DJ gezorgd had.

2   29 augustus 2014 Nacht van Zeewolde (2) Gideon op het kerkplein

Op het Raadhuisplein waar Tim van Oosten van The Lux een geweldige ‘on tour show’ had neergezet. In de Raadhuisstraat waar Café Het Wapen van Zeewolde voor muziek had gezorgd en in de Kerkstraat waar ook muziek was. Op het Dalkruidplein waar juwelier/goudsmid Niels Christoffels voor akoestische muziek gezorgd had en aan het Horsterplein waar pannenkoekenhuis Zeewolde voor vertier zorgde. Op het Horsterplein was team BOB aanwezig, onder meer met een rij-simulator waar mensen konden testen hoe het is om (half) bezopen rond te rijden. De nogal klein uitgevallen kermis trok veelal jeugd.

De politie meldt een aantal aanhoudingen te hebben verricht voor onder andere vernieling, mishandeling en openstaande boetes.