Muziek Cafe start vierde seizoen

zaterdag 29 september 2018 13:21

Blik op Zeewolde- Vanaf 2 oktober start het vierde seizoen van Muziek Café Zeewolde. Rick Mook is één van de organisatoren: ‘Ook dit seizoen leggen we de drempel om mee te doen weer laag en nodigen iedereen uit om bij en met ons te komen spelen. Een aantal van de mensen die je zijn voorgegaan zijn inmiddels toegetreden tot een bandje of spelen solo op de meest uiteenlopende plekken’.

‘Doordat de drempel laag ligt en we niemand ergens toe verplichten blijft het voor iedereen met passie voor muziek leuk om ongedwongen je ding te komen doen. Dit seizoen starten we wederom op de eerste dinsdag avond van de maand, wanneer het restaurant van KaapFlevo gesloten is (dus geen publiek), de week daarop (donderdag) spelen we voor live publiek, dit geeft de muzikanten ruim een week om zich voor te bereiden op de live sessie’.

John van der Wal (mede-oprichter) ‘Ieder jaar zie je weer dat er mensen bij komen en afvallen en dat maakt het Muziek Café ook zo leuk, want hier kun je echt ontdekken of muziek jou ding is. We zien ook elk jaar weer dat muziekanten elkaar vinden om samen te spelen en zo nog meer plezier krijgen in het muziek maken’.

Rob Janning van KaapFlevo: ‘We stellen KaapFlevo graag beschikbaar voor de dames en heren van Muziek Café omdat we zien dat muziek maken tot verbintenis en plezier leid. En we graag dergelijke initiatieven blijven ondersteunen’.

Rick: ‘Lijkt het je leuk om een keer te komen kijken bij een oefenavond, vanaf 2 oktober ben je weer van harte welkom. We starten om 19.30 bij KaapFlevo aan de strandweg 165, we zien je graag’.

Voor meer info: www.muziekcafe.eu of Facebook.