Mountainbike event bij RCN

donderdag 9 mei 2019 16:44

Blik op Zeewolde- Op zondag 19 mei wordt bij de RCN de MTB Challenge gehouden. Deze KNWU wedstrijd is voor wedstrijdrijders en liefhebbers dé gelegenheid om op het snelle, vlakke singletrack parkoers in de bossen te rijden. Deelnemers (zowel volwassen als kinderen van 14-17 jaar) kunnen zich aanmelden voor één ronde voor recreatieve rijders óf drie rondes voor getrainde recreanten. Elke ronde is 17,5 km. De start en de finish vinden plaats op het strand van RCN Vakantiepark.

De MTB Challenge is een compleet verzorgd mountainbike event. Er isruim voldoende gratis parkeergelegenheid en wordt er gebruik gemaakt van de omkleedruimtes en douchevoorzieningen van RCN. Er is er een afspuitplek en natuurlijk technische en medische service.  Het inschrijfgeld is inclusief de deelname aan de wedstrijd en muntjes om eten en drinken te halen bij één van de foodtrucks.

Het belooft een spectaculaire wedstrijd te worden omdat de wedstrijdrijders voluit zullen gaan voor het prijzengeld. De Main MTB Challenge is een uitdaging die een mountainbiker niet mag missen. Het inschrijfgeld bedraagt  €15,- voor volwassen en €10,- voor de jeugd. Het inschrijfgeld is inclusief eet- en drinkmuntjes die in te wisselen zijn bij een van de foodtrucks.

Inschrijven: www.mainmtbchallenge.nl

Informatie: www.mainmtbchallenge.nl