Mooie start cultureel programma De Verbeelding

woensdag 24 januari 2018 16:55

Het cultuurprogramma 2018 van Stichting De Verbeelding is van start gegaan en er staan weer mooie concerten, exposities en evenementen op het programma. Een korte terugblik: De Verbeelding is het jaar begonnen met ‘Open Deuren: Tijd voor Kunst’. Bij de Open Deuren evenementen is iedereen welkom en de toegang is gratis. Dit keer werd de expositie van Sonja Rosing geopend, die nog te zien is tot 4 maart. Ook werd er een mini concert gegeven door het gitaarduo De Bruijn & Visser. Dit evenement werd gevolgd door een prachtig zondagmiddagconcert op 21 januari door het Apollo-ensemble met bijzondere aandacht voor de Grand Partita, een serenade, van Wolfgang Amadeus Mozart.

Het volgende concert vindt plaats op 11 februari en wordt verzorgd door het Trèfle Trio. Zij brengt haar nieuwste concert onder de vertrouwde naam: ‘Bouquet Garni’ ofwel ‘het bosje geurige kruiden’. Hiervoor zijn nog kaarten beschikbaar, die kunnen gereserveerd worden via www.deverbeeldingzeewolde.nl/programma. De zaal is open vanaf 14.30 uur en de aanvang van het concert is om 15.00 uur. Het concert duurt een kleine twee uur inclusief pauze.

Op 24 januari heeft het Trèfle Trio de bezoekers van het evenement “65+ Grenzeloos Ontmoeten” verrast door speciaal voor hen een paar nummers te komen spelen.

Tijdens “65+ Grenzeloos Ontmoeten” wordt het wekelijkse wandelrondje van de wandelgroep ‘Fit in Beweging’ gecombineerd met een bezoek aan een expositie in De Verbeelding. De Verbeelding verwelkomt op deze ochtenden vanaf 10.00 uur ook graag alle 65+ inwoners van Zeewolde. Onder het genot van een kopje koffie kunt u genieten van de expositie, muziek en bijpraten of kennismaken met de andere gasten. Wij nodigen u graag uit voor de volgende “65+ Grenzeloos Ontmoeten” op Valentijnsdag 14 februari.