Meet and Greet in de appelboomgaard

dinsdag 21 augustus 2018 21:05

Blik op Zeewolde- Wie het leuk vind om eens in een andere omgeving (nieuwe) dorpsgenoten te ontmoeten, is welkom op de ‘meet and greet’, een, volgens Wenda Westerhuis van de organisatie ‘Ongedwongen en gezellige ontmoet-avond’. Het evenement wordt gehouden vanaf 19.15 tot circa 21.00 uur aan de Sterappellaan 29.

Wenda roept dorpsgenoten op om met buren, vrienden en familie koffie te drinken tussen de appel- en perenbomen van fruitbedrijf Smits. Ontmoeten van andere mensen en een gezellige avond staat centraal. De Meet & Greet is een vervolg op de Meet & Match van februari. Mensen die een vraag hebben, bijvoorbeeld iemand zoeken om mee te fietsen of mee naar een event te gaan of een  partij tegels over hebben, voor allen die iets te vragen of juist te geven hebben, wordt een ‘Vraag&Aanbod  hoek’ ingericht. Wenda: ‘Het leuke is dat je aan het eind van de avond zelf kunt zien of iemand op jouw vraag of aanbod gereageerd heef’. Op zoek naar een relatie? Dat kan tijdens de speeddate sessie.

De organisatie is in handen van de Oude Bieb en Fruithal Smits, Welzijn Zeewolde is opgezocht voor de samenwerking. Opgeven meetandgreetzeewolde@gmail.com. Deelname is gratis,  koffie/thee/fris is voor eigen rekening, maar voor wat lekkers wordt gezorgd