Meer avondjes uit dankzij Zeewolde Live

zondag 7 oktober 2018 12:13

Blik op Zeewolde- Sinds 12 september is Zeewolde een ‘impresariaat’ rijker: Zeewolde Live. De onlangs opgerichte stichting wil  het culturele aanbod van professionele podiumkunsten (theater) verbreden.  Een eerste optreden staat gepland  op zaterdagavond 24 november in Theater The Lux. Deze avond treedt het muzikale cabaret de Enge Buren op  met het programma Vreemde Vogels. Een avondje lachen en meezingen.

Het bestuur van de stichting (Jakob de Vries, Wim van Essen en Tim van Oosten) verwachten met het theaterprogramma een leuke aanvulling te bieden op een avondje uit in eigen dorp.

‘Het theater biedt dé oplossing voor een heerlijke, ontspannen avond uit en het kan gewoon in Zeewolde’, zegt Jakob de Vries, voorzitter van Zeewolde Live. De stichting werkt voor het programma nauw samen met Impact Entertainment uit Utrecht en stichting Puur Zeewolde.

Kaarten voor de eerste voorstelling van zaterdag 24 november zijn te reserveren via de Facebookpagina van Zeewolde Live (www.facebook.com//ZeewoldeLive) of via www.flextickets.nl/event/enge-buren-vreemde-vogels.

De tweede voorstelling staat gepland op zaterdagavond 23 februari 2019. Dan treedt de Eddy Zoey Band  op met ‘De geschiedenis van de NL talige popmuziek’.

Foto bestuur:  van links naar rechts Tim van Oosten (secretaris), Wim van Essen (penningmeester), Jakob de Vries (voorzitter) en notaris Schaap.