Mart Kristiaan start als vastgoedstyling & interieurontwerp

woensdag 7 augustus 2019 12:17

Blik op Zeewolde- Almeerder Mart Kristiaan is gestart als vastgoedstylist en interieurontwerper. Zijn werkgebied is heel Flevoland. Hij weet uit ervaring dat vastgoedstyling loont. Zijn doel is om mensen te helpen, met het sneller verkopen van hun woning tegen de hoogst mogelijke prijs. Hij past de “hands-on” aanpak toe. Dit betekent dat de klant, na een gratis en vrijblijvend intake gesprek, een afspraak kan maken voor de vastgoedstyling. Hierbij wordt niet gewerkt met dure en tijdrovende diagnose rapporten, maar gaan de handen echt uit de mouwen.

Mart heeft zijn opleiding succesvol afgerond bij de Interieuracademie en het erkende “House of KIKI” (onder andere bekend van de RTL programma’s: Uitstel van executie en TV Makelaar) en is aangesloten bij het CNVV (Centraal Netwerk voor Verkoopstylisten).

”Het lijkt misschien gek om te investeren in een woning waar je toch weg gaat, maar gelukkig beseffen steeds meer mensen zich dat een gestileerde woning juist geld oplevert en hoe belangrijk het is, om er met je woning tussen het enorme aanbod, goed uit te springen op sites als Funda. Hier in Flevoland staan bijvoorbeeld al gemiddeld 2900 woning te koop”.

“Wanneer de woning in de verkoop komt, zijn de eerste zes weken het belangrijkst om potentiële kopers te triggeren”, zegt hij. ”Dit is de allereerste indruk die je met je woning kunt maken en daarvoor is een juiste woningpresentatie, die een zo breed mogelijke doelgroep aanspreekt, ontzettend belangrijk. Via het internet bepaalt de potentiële koper al of het huis de moeite waard is om verder te bekijken en of er wel of geen afspraak wordt gemaakt voor een bezichtiging.” Mart geeft aan dat de eerste blik op de foto’s van een te koop staande woning in dit stadium voor 95% bepalend is.

Het belangrijk, nu anno 2019 de markt weer is aangetrokken, dat makelaars zich kunnen onderscheiden van hun concurrenten. Dat doen ze door de extra dienst vastgoedstyling standaard aan te bieden in hun pakket.

beeld van VOOR vastgoedstyling:                                (tekst loopt door onder de foto)

Ook voor huizenverkopers die hun woning al lange tijd, zonder resultaat, in de verkoop hebben staan is er hoop. Uit onderzoek blijkt dat 70% van de woningen die al 1,5 jaar te koop staan, gemiddeld binnen 3 maanden worden verkocht. Dit na restyling en goede professionele foto’s door een House of KIKI vastgoedstylist (bron: House of KIKI Haarlem).

Onterecht wordt vaak gedacht dat vastgoedstyling erg duur is, maar waar nu nog vaak gekozen wordt voor het verlagen van de vraagprijs (met stappen van € 5000,- of € 10.000,-!) beginnen de prijzen voor vastgoedstyling al vanaf € 500,-. Dit is nog geen kwart procent van de gemiddelde vraagprijs van een woning in Nederland.

Met zijn gevoel voor styling en interieur, creativiteit, klantgerichtheid en zijn ervaring om met een relatief klein budget een groot resultaat te bereiken start Mart Kristiaan vol vertrouwen zijn bedrijf.

beeld van NA vastgoedstyling                                              (tekst loopt door onder de foto)

Naast vastgoedstyling en woningfotografie kan hij ook zorgen voor het inrichten van leegstaande woningen en modelwoningen, 2D plattegronden en 3D impressies. Hierdoor is er voor elke woning een oplossing op maat. En als interieurontwerper helpt hij klanten, na een succesvolle verkoop, ook regelmatig aan een nieuw droominterieur.

Meer informatie: www.martkristiaan.nl of martkristiaan@gmail.com
06-16074388