Makelaarschap/Stormfinance opent aan de Raadhuisstraat

vrijdag 5 juli 2019 17:08

Blik op Zeewolde- Vanmiddag openden Jasper Annink van Makelaarschap en Wilko Borgonjen van Stormfinance hun nieuwe kantoor aan de Raadhuisstraat 32 (oude ING kantoor). Wethouder Wim van der Es knipte het lint door. Aan de opening was ook een bijzondere prijsvraag verbonden. Wie de verzekeringspremie van een peperdure Lamborghini goed wist te raden, won één minuut gratis winkelen bij supermarkt Deen.

tekst loopt door onder de foto

De ene (financiële) dienstverlener houdt het voor gezien in het centrum, de ander verhuist er juist naar toe. Een kwestie van visie. ‘Hoe bereikbaar, toegankelijk en hoe zichtbaar wil je zijn’. Jasper Annink (NVM Makelaar en Taxateur) heeft in vier jaar tijd Makelaarschap en haar financiële tak ‘Hypotheekzaak’ op de kaart gezet en laten doorgroeien vanuit een kantoorruimte in de kelder ‘met één streepje daglicht’ aan het Gildenveld naar een pand op het Krachtenveld. ‘Maar waar zitten jullie dan?’ is de vraag die hij weleens kreeg. ‘Om bij ons te komen moest je voorheen bewust naar het Krachtenveld gaan. Wij staan nu dicht bij onze klanten, door een locatie met inloopfunctie in het centrum.’ Jasper Annink heeft jarenlange kennis en ervaring opgedaan in het bedrijf van zijn ouders, Makelaardij van Voorst en Assurantiën, dat tot 2006 was gevestigd aan de Strandweg. De samenwerking met Stormfinance van Zeewoldenaar Wilko Borgonjen (Master Financial Planner), die precies twee jaar geleden haar beslag kreeg, blijkt de juiste combinatie voor expansie van activiteiten op de woningmarkt en financiële dienstverlening.

Tekst loopt door onder de foto

Stormfinance is regionaal markleider op het gebied van Hypotheken en Verzekeringen in Midden-Nederland en sinds 20 jaar gevestigd in Leusden, waar het kantoor gewoon geopend blijft op afspraak. Wilko is specialist in hypotheken, verzekeringen en vermogensbeheer. ‘De marktsituatie vereist dat je als huizenkoper tegenwoordig steeds sneller moet schakelen, dan wordt het als prettig ervaren om alles op één adres te kunnen afhandelen en direct financiële zekerheid te kunnen bieden bij opdrachtgevers voor de aan- of verkoop van de eigen woning.’

Zeer tevreden is Jasper dat hij een collega heeft gevonden die tien jaar hypotheekacceptatie voor banken heeft gedaan. ‘Een vijftiger met een brok ervaring die van de hoed en de rand weet.’ Makelaarschap & Stormfinance zijn er voor de particulier én de ondernemer. ‘De moeilijke vraagstukken zijn de mooiste uitdagingen, het begeleiden van ondernemers in een bestemmingsplanprocedure bijvoorbeeld.’ Wilko Borgonjen vult aan: ‘De vraag achter de vraag zien is in deze wereld belangrijk.’

Tekst loopt door onder de foto

De samenvoeging van beide ondernemingen heeft de groei versterkt. De keuze voor een grotere locatie is een bewuste strategie. Het voormalige ING bankgebouw aan de Raadhuisstraat 32 blijkt een passende oplossing. Het pand heeft een volledige metamorfose ondergaan met een prachtige entree en een uitnodigende pantry. De werkvloer is gedeeltelijk zichtbaar vanuit de winkelstraat en de spreekkamers bieden privacy voor ieder persoonlijk gesprek. De etalageruimte nodigt uit tot een kijkje in het geselecteerde woningaanbod zoals het nieuwbouwproject ‘De Citadel’. Potentiële kopers kunnen zich inschrijven via Makelaarschap en de website van projectontwikkelaar Drie Gilden Ontwikkeling.

www.makelaarschap.nl