Magische heksenhoeden duiken op: Hexpeditie Hans en Grietje

vrijdag 1 december 2017 14:46

Pannenkoekenhuis Hans & Grietje zorgt aankomende week voor heel wat spanning. In Zeewolde (en de regio)  duiken ‘Magische Heksenhoeden’ op. Dat heeft te maken met de winactie ‘De Hexpeditie’ van het unieke pannenkoekenhuis. Vinders van de heksenhoeden winnen een fantastische prijs: een pannenkoekenarrangement voor 4 personen.

Op het terrein van Hans & Grietje in Zeewolde is al enige tijd een hoop activiteit: graafmachines, bouwtekeningen, plannen, meten. Er staat iets te gebeuren, maar wat precies weet eigenlijk nog niemand….. met deze ludieke actie willen eigenaren Hans en Griet Dielissen gasten kennis laten maken met een grote verrassing.

Iedere hoed bevat ook een puzzelstukje. Alle puzzelstukjes samen vormen het antwoord op die prangende vraag: wat kunnen de gasten toch verwachten aankomend seizoen. Dus: Allemaal de Facebookpagina van Hans & Grietje Zeewolde in de gaten houden om te zien waar de Magische Hoeden op kunnen duiken.

Pannenkoekenhuis Hans & Grietje is gelegen aan de Sternweg 2a en is dagelijks geopend van 11.00 tot 21.00 en op zondag van 10.00 – 21.00 (keuken sluit 20.00 uur).