Wie maakt van Z…totZ… tocht weer mogelijk?

dinsdag 26 september 2017 09:47

Blik op Zeewolde- Na twintig keer de VanZ…totZ..tocht, was het begin deze maand stil. Geen langeafstandslopers, geen startschot. Meerdere Zeewoldenaren hebben daarop gereageerd; zij willen helpen om de tocht weer nieuw leven in te blazen. Harjan en Joke Wessels en Erik Wallenburg (de geestelijk vader van de tocht) vormen de harde kern die nu wil inventariseren of er genoeg steun is om een nieuw bestuur en werkgroepen te vormen zodat het rondje Zeewolde (110 kilometer) weer gelopen kan worden.

Iedereen die belangstelling en ambitie heeft om de tocht een nieuwe kans te geven, is welkom op dinsdag 10 oktober om 20.00 uur op de informatie- avond. Deze wordt gehouden in clubgebouw ‘de Doorloper’ van de Atletiekvereniging/Ijsclub (Kluunpad)

Wallenburg: ‘Het gaat in eerste instantie om het opzetten van de tocht en nog niet voor de vele vrijwilligers tijdens de tocht zelf, daar komen we graag op een later tijdstip bij u op terug’. mensen die wel willen helpen maar die avond verhinderd zijn kunnen dat op een van de onderstaande telefoonnummers laten weten. Harjan en Joke Wessels 06-29537692, Erik Wallenburg 06- 43098509 erikwallenburg@gmail.com