Lokale Omroep Zeewolde naar Schepenveld

donderdag 7 november 2019 11:30

Blik op Zeewolde- Onlangs mochten de vrijwilligers van Lokale Omroep Zeewolde de sleutel ontvangen van haar nieuwe onderkomen. De studio wordt 9 november officieel geopend en zal tussen 14.00 en 17.00 open zijn voor publiek. “Dat deze stap gemaakt moest worden was al enige tijd duidelijk. De omroep groeit, waarbij ook de locatie mee moest groeien.” Aldus Jan van de Beek, voorzitter Lokale Omroep Zeewolde.

Onze omroep kent een groep van ruim 30 vrijwilligers die dagelijks in de weer zijn op de radio, website en sociale media om Zeewoldenaren  te voorzien van het laatste nieuws, informatie en op locatie verslag te doen van de verschillende activiteiten.

De nieuwe locatie huisvest een radio studio waar live radio programma’s worden uitgezonden maar ook ruimte voor de nieuwsredactie om te werken. “Dit komt ten goede van uitzendingen, maar ook voor onze nieuwsberichten op de website en social media maar ook mogelijkheden om meer met beeld te doen.”

Lokale Omroep Zeewolde is in 2016 door het commissariaat voor de media officieel aangewezen als lokaal publieke media instelling, maar is sinds 2011 al actief als omroep.

De studio is gevestigd aan het  Schepenveld 21-05.Kijk voor meer informatie op www.lokaleomroepzeewolde.nl