Live muziek en wild wokken met kerst bij Asian Paradise

maandag 11 december 2017 10:30

Beide kerstdagen krijgen een plusje bij wokrestaurant Asian Paradise. Het combo Wout Nijland zorgt voor een speciaal sfeertje. Op het menu staat wild als extra. Wout Nijland, voormalig leadzanger van ‘The Jeans’ (bekend als de  organisator van de Pasar Malams die van 2004 tot en met 2010 bij de RCN werden gehouden) zingt en wordt ter zijde gestaan door saxofonist Harry Jekel. Hij trad al twee keer met succes op. Wout deelt een boekje uit met titels van de ongeveer 300 nummers die op het repertoire staan, de gasten kunnen  kiezen uit chansons, maar ook nummers van Elvis, Fats Domino , iets meer jazzy of Indonesisch en natuurlijk een speciaal kerstrepertoire.

De live muziek is in ieder geval goed voor een bijzonder sfeertje, de laatste keer werd er zowaar zelfs gedanst. Het combo speelt van 17.00 tot circa 22.00 meerdere sets. Asian Paradise is de kerstdagen in kerstsfeer ‘aangekleed’. De keuze  is voor de gelegenheid uitgebreid met wild en meer vissoorten. Reserveren aanbevolen: www.asianparadise .nl of 036- 522 9093.

Het Wout Nijland combo is in 2018 maandelijks (elke derde vrijdag van de maand, in januari en september de tweede vrijdag van de maand) te gast bij het wokrestaurant van Wan Tung. Meer informatie: www.asianparadise.nl.  Telefoon: 036-5229093