Lidmaatschap Floriade Business Club goed voor gemeente

vrijdag 16 november 2018 18:45

Blik op Zeewolde- De gemeente Zeewolde is lid geworden van de Floriade Business Club. In 2022 vindt de Floriade in Almere plaats. De wereldtuinbouwtentoonstelling is een ultiem moment om regionale samenwerkingen aan te gaan of te onderhouden, een unieke kans om Zeewolde en het lokale bedrijfsleven bij verschillende partijen onder de aandacht te brengen.

Naast het lidmaatschap is de gemeente ook actief in een samenwerking tussen Flevolandse gemeentes. Op deze manier worden de kansen voor Zeewolde in de regio in kaart gebracht en wordt onderzocht welke initiatieven rondom de Floriade de gemeente en het bedrijfsleven in Zeewolde kunnen realiseren.

Gemeente Zeewolde heeft daarom besloten lid te worden van de Floriade Business Club. Op vrijdag 16 november, tijdens de Dag van de Ondernemer, ondertekenden wethouder Egge Jan de Jonge en Remko Schnieders (directeur Floriade) de inschrijving.

Bedrijfscontactfunctionaris en vestigingsadviseur Hans Polet hoopt dat “dit een voorbeeld is voor andere bedrijven om ook lid te worden. Zowel agrarische als niet-agrarische bedrijven zijn van harte welkom.”

www.floriade.nl