Lezing over het Gouden Boek van de Gouden Tijd

maandag 5 maart 2018 11:24

Op zaterdag 10 maart 2018 wordt in strandpaviljoen KaapFlevo een lezing gegeven over Het Kennis Boek, ook wel het Gouden Boek van de Gouden Tijd  genoemd. Het Kennis Boek is een kosmische gids die ons innerlijk weten wakker roept en ons terugbrengt bij ons ware zelf. De tekst is geladen met een hoge energie frequentie, bevat de essentie van alle heilige boeken en opent ons brein voor nieuwe kennis die ons naar universeel eenheidsbewustzijn leidt.

Zo versnelt het lezen ons evolutieproces en biedt zicht op een nieuwe wereld van vrede en vriendschap, tolerantie en respect.  Hoe meer mensen het boek lezen, hoe sneller het bewustzijn van de gehele mensheid verhoogd wordt. Deze gift aan de mensheid is tegelijk een oproep om onze verantwoordelijkheid te nemen om elkaar hierin te vinden.  Iedereen die zich hierin herkent, is van harte welkom.

De lezing begint om 11.15 uur, duurt zo’n 1 ½  uur en is gratis te bezoeken. De lezing wordt gegeven door Nel Bijlmer van de Wereld Broederschap Unie , Vereniging van Nederland. Voor vragen en aanmelding, bel 0624759460.