Het leukste winterseizoen bij Kok Experience

donderdag 7 december 2017 07:17

Kok Experience biedt veel dit winterseizoen. Kok CinemaxX heeft diverse films om de winterdagen door te brengen, maar dat is niet alles. Voor een gezellig avondje uit is het diner arrangement een goede keuze, bestaande uit een bioscoopticket en een driegangendiner in het sfeervolle restaurant. Gezellig met vriendinnen weg? Dat betekent genieten van een High Wine arrangement. Een romantische date in het vooruitzicht? Sinds kort is er een Moët arrangement, bestaande uit een fles Moët et Chandon champagne 37 cl, twee bioscooptickets en een loveseat.

Het restaurant biedt naast de a la carte kaart, ook diverse arrangementen. De kids kunnen ondertussen heerlijk spelen in het speelparadijs voor €2,-, vanaf 18.00 uur. Iedere maandag en dinsdag staat onbeperkt tapas op de kaart, iedere woensdag is het Burger Night en iedere donderdag onbeperkt spareribs. Ook mogelijk in combinatie met een spel lasergame.

De biertafel is nieuw bij Kok Experience: tap je eigen biertje. Mogelijk in combinatie met een arrangement. De meter houdt exact bij hoeveel liter bier er gedronken is. Tot slot bakt de patisserie afdeling iedere dag vers gebak en andere zoete lekkernijen, lekker bij een High Tea.

Recent is er ook een glutenvrije menukaart, waardoor een lunch, brunch, diner of high tea volledig glutenvrij geserveerd kan worden. Kok Experience is gevestigd aan de Hoofdweg 2  in Harderwijk. Meer informatie www.kokexperience.nl