Kruispunt Gooiseweg/Larserweg afgesloten tijdens asfalteren

woensdag 10 juli 2019 09:42

 Blik op Zeewolde- In het weekend van vrijdag 19 juli 20.00 uur tot maandag 22 juli 06.00 uur wordt door Provincie Flevoland nieuw asfalt aangebracht op het kruispunt van de N305 Gooiseweg met de N302 Larserweg. Het kruispunt is tijdens de werkzaamheden afgesloten voor het verkeer. Voor het verkeer zijn omleidingsroutes ingesteld. Verkeer vanuit Lelystad richting Harderwijk kan omrijden via de Vogelweg, Roerdompweg en Spiekweg (N706/N705). Doorgaand verkeer vanuit Zeewolde of Harderwijk richting Biddinghuizen ondervindt geen hinder.

Tijdens de weekendafsluiting wordt het kruispunt voorzien van een nieuwe laag asfalt. Tegelijk wordt ook de noordbaan van de Larserweg tussen de kruising en de brug over de vaart opnieuw geasfalteerd. De werkzaamheden zijn eerder uitgesteld vanwege het slechte weer. Ze zijn nu ingepast in de werkzaamheden aan de N302 Larserweg om de overlast te beperken.

 Op de website www.flevowegen.nl kunnen weggebruikers zich aanmelden voor informatie per SMS over de Larserweg en/of Gooiseweg (en ook andere provinciale wegen).

 

l.