Kraamfeest op de MMM Zorgboerderij

dinsdag 14 mei 2019 14:09

Blik op Zeewolde- De MMM Zorgboerderij van stichting Triade houdt zaterdag 18 mei dit jaar een echt kraamfeest om de geboorte van de lammetjes te vieren. Het terrein is feestelijk aangekleed met verschillende kraampjes, waar bezoekers kennis kunnen maken met onze nieuwe, zelf verbouwde vrucht, de Yacon. Bezoekers krijgen  informatie hoe gezond dit is en kunnen proeven hoe lekker het smaakt (want er is een taart van gebakken). De IVN is met een kraam aanwezig waar zelf azijn gemaakt kan worden en er zijn heerlijke kruiden te koop. Daarnaast verkoopt de MMM zelfgemaakte cadeautjes en fruit van Fruithal Smits.

Voor de kinderen staat het springkussen klaar, is er een ballonartiest, er zijn spelletjes te doen, grabbelen en schminken, speurtocht en kleurwedstrijd. Natuurlijk wordt iedereen verwend met limonade en lange vingers met muisjes. Stil je trek met een warme pannenkoek of een stukje Canadese plaatappeltaart op ons gezellige terras.

De 18 holes midgetgolfbaan is gerenoveerd en deze dag mag iedereen voor een klein bedrag de baan uitproberen. Om 10.00 uur worden de schapen geschoren. Kom ook eens kijken in de winkel. Daar worden de lekkerste biologische sappen, thee en streekproducten verkocht. Alle inkomsten komen ten goede aan het onderhouden en ontwikkelen van de MMM Zorgboerderij waar wij een fijne dagbesteding kunnen bieden aan mensen die dat nodig hebben.

De dag begint om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Namens alle medewerkers en bewoners van harte welkom op de Gelderseweg 30! Tip: Kom op de fiets