Kom ook volleyballen

zondag 1 september 2019 12:18

Blik op Zeewolde- Zit jij op de basisschool en ben je na de zomervakantie vol goede moed weer begonnen aan het nieuwe schooljaar? Wil jij naast school ook graag sporten in een gezellige groep met kinderen van jouw leeftijd? Houd jij van balsporten en kun je goed vangen en gooien of zelfs al een beetje volleyballen? Misschien is volleybal dan wel dé sport voor jou!

Wil je het een keertje proberen? Meld je dan aan bij Wilma Koekoek (mail wilmak71@gmail.com, tel (036) 5352356) en kom een paar keer meetrainen. De jongste volleyballers trainen op de woensdagmiddag in sporthal het Baken. Kinderen uit groep 3 t/m 6 trainen van 16.30-17.30 uur, kinderen uit groep 7 en 8 trainen van 17.30-19.00 uur.

Je bent van harte welkom om een paar keer mee te doen en te ontdekken of volleybal voor jou de sport is die het beste bij je past. Je mag eerst een paar keer meetrainen, daarna vragen we of je lid wilt worden van de vereniging. Als je een paar maanden hebt meegetraind kun je ook meedoen met de wedstrijden. De wedstrijden worden op zaterdagen gespeeld (kijk op www.volleyzeewolde.nl voor de data van de toernooien). Ieder team speelt 3 a 4 wedstrijden per toernooi.

Ook voor jongeren en volwassenen is er nog voldoende ruimte om te komen volleyballen.