Kom in beweging bij Inside Out Sports

donderdag 12 september 2019 13:08

Blik op Zeewolde- Bij Inside Out Sports ervaart iedereen de positieve effecten van het buiten sporten, zelfs als dat door psychische of sociaal-emotionele problemen soms moeilijk is. We bieden zorg aan jongeren en jongvolwassenen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken bij alledaagse vaardigheden. Door psychomotorische therapie te combineren met buiten bewegen verbeteren zowel de fysieke als mentale gezondheid.

Sporten is aantrekkelijk voor iedereen en niet alleen voor de afgetrainde sportfanaten. Door de juiste sport te beoefenen kan je letterlijk én figuurlijk in beweging komen. Het daagt bijvoorbeeld uit om sociale vaardigheden te leren of om te gaan met druk, regels en fysiek contact. Daarnaast vraagt bewegen veel van het doorzettingsvermogen. Allemaal kwaliteiten die ook in het dagelijks leven nodig zijn.

Vanaf 30 september 2019 starten in Zeewolde verschillende groepstrainingen. Op de maandagavond is er rugby voor jongens vanaf 14 jaar. Wil je liever verschillende sportactiviteiten doen? Dan is Sandstorm wat voor jou! Op maandag en donderdag geven we twee trainingen. Tussen 16:00-17:00 uur voor jongeren en tussen 17:00-18:00 uur voor jongvolwassenen.

Daarnaast is er de mogelijkheid voor individuele begeleiding of therapie. Hierbij ga je één op één met een van onze trainers of therapeuten aan de slag. Tijdens onze sportieve sessies in de buitenlucht werken wij aan jouw persoonlijke ontwikkeling op fysiek en mentaal gebied. Loop jij tegen moeilijkheden aan waar je op dit moment zelf niet uit komt, neem dan snel contact met ons op en plan een gratis kennismakingsgesprek of proeftraining.

Meer informatie op www.insideoutsports.nl of ontmoet Inside Out Sports tijdens de Sport- en Cultuurmanifestatie op zaterdag 14 september in het centrum van Zeewolde.