Klant Gildengroen wint cashback actie

maandag 10 juli 2017 11:02

GildenGroen biedt haar klanten dit tuinseizoen een leuke actie via TuinKeur, het keurmerk waar het hoveniersbedrijf bij is aangesloten. Bij de landelijke cashback actie worden elke maand drie gelukkige winnaars worden getrokken. De prijs terechtgekomen bij een klant van GildenGroen. Vanochtend werd de cash back gegeven aan de heer en mevrouw Kalee, een bedrag van € 115.63.

Marcel Achterberg, eigenaar van het hoveniersbedrijf GildenGroen: ‘We vragen elke klant een recensie te schrijven over de uitgevoerde werkzaamheden. Recensies zijn voor ons bedrijf belangrijk en onze klant maakt ook nog eens kans op de helft van hun factuur met een maximum van 1.000 euro cashback. Bij de trekking van juli heeft een klant van ons gewonnen.’ De actie loopt nog door tot november. Met de actie wil TuinKeur de keuze voor kwaliteit belonen.

GildenGroen is TuinKeur-gecertificeerd. Aansluiting bij dit keurmerk betekent dat het bedrijf uitgebreid is gecheckt en doorlopend wordt gecoacht. Hierdoor kunnen de vijf zekerheden van TuinKeur worden geboden. Door deze vijf zekerheden is men er bij GildenGroen van verzekerd dat er een betrouwbare en professionele partij in de tuin werkt die service en kwaliteit biedt.

Meer informatie over de actie www.gildengroen.nl of bel 036- 5222635.